Menu
Your Cart

Microlife

Merk: Microlife Model: bloeddrukmeters
De Microlife BPB1 Classic is een eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter die je gebruikt om regelmatig je bloeddruk en hartslag te controleren. Je plaats de manchet om je bovenarm, wat altijd goed gaat dankzij de bevestigingsfout melding. Het starten van de meting gaat ook simpel, omdat het apparaat sl..
€ 41,99
Excl. BTW:€ 41,99
Merk: Microlife Model: bloeddrukmeters
Houd je bloeddruk, hartslag en eventuele hartritmestoornissen in de gaten met de Microlife BPB3 AFIB. Deze bloeddrukmeter herkent een voorkamerfibrillatie en geeft een melding bij een onregelmatige hartslag. Zowel de hartslag- als de bloeddrukmeting is altijd nauwkeurig omdat je een signaal krijgt a..
€ 66,00
Excl. BTW:€ 66,00
Merk: Microlife Model: bloeddrukmeters
Met de Microlife BPB3 Comfort voer je zeer nauwkeurige bloeddruk- en hartslagmetingen uit. De bloeddrukmeter maakt gebruik van een MAM-stand, waarbij er 3 metingen in één keer worden uitgevoerd. Op het scherm zie je vervolgens het gemiddelde van deze metingen, voor een betrouwbaar resultaat. Dankzij..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 69,00
Merk: Microlife Model: bloeddrukmeters
Gebruik de Microlife BPB6 Connect om je bloeddruk in de gaten te houden en eventueel hartritmestoornissen te ontdekken. Verbind de bloeddrukmeter met de Microlife app of met de bijbehorende software op je computer om alle metingen op te slaan in duidelijke grafieken. De meting is dankzij de bevestig..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 129,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4