Menu
Your Cart

Bloeddrukmeter

Bloeddrukmeter kopen
De kosten voor onze zorgverzekering worden steeds hoger en iedereen wordt geconfronteerd met hoge eigen risico bedragen. Maar door zelf wat van die zorg thuis te doen en je gezondheid goed in de gaten te houden, kun je wel een hoop geld besparen. Gezonde voeding is belangrijk, maar ook een goede bloeddrukmeter is daarbij geen overbodige luxe. Want enerzijds is een goede bloeddruk belangrijk voor je gezondheid en anderzijds is je bloeddruk een goede maatstaf om te kijken of er iets mis is! Maar welke bloeddrukmeter is het beste en waar koop je hem? Natuurlijk bij de Bloeddrukmeter Specialist, want wij hebben het grootste aanbod bovenarm- en polsbloeddrukmeters van de bekendste merken en bovendien verkopen wij ook losse manchetten!

Diverse functies, de beste merken
Bij de Bloeddrukmeter Specialist weten wij alles van bloeddrukmeters en wij weten hoe belangrijk je gezondheid is. Daarom hebben wij alleen topmerken, zoals Beurer, Braun, Topcom en Medisana in ons assortiment opgenomen. Sommige van onze bloeddrukmeters worden zelfs aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting. Zo weet je zeker dat je bij ons een product bestelt waar je op kunt vertrouwen. En natuurlijk hebben wij altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Moderne bloeddrukmeters hebben veelal een meertalige spraakfunctie (bijv. DE, EN, FR, ES en RUS) en kunnen waarschuwen bij mogelijke hartritmestoornissen. Andere functies kunnen bijvoorbeeld zijn voor automatisch uitschakelen, tijd en datum, indicator voor batterij vervangen en digitaal display.

De meeste bloeddrukmeters hebben een geheugenfunctie, zodat je de laatste metingen altijd terug kunt zien. Dat geeft uiteraard een goed overzicht van je gemiddelde bloeddruk (het blijft tenslotte altijd een moment opname). Met een meter die je ook op de computer aan kunt sluiten, wordt het natuurlijk nog overzichtelijker. Het voordeel daarvan is, dat je het overzicht kunt uitprinten en meenemen naar je huisarts of specialist. De huisarts hoeft dan niet meer de bloeddruk te meten en zo bespaar je tijd en geld!

Bloeddrukmeter kiezen
De bloeddruk kan zowel via de bovenarm als via de pols gemeten worden. Welke manier van meten het beste is, hangt af van je eigen voorkeur. Maar bij polsbloeddrukmeters moet je goed opletten dat je de onderarm in de juiste positie houdt, anders wordt de uitslag wat minder betrouwbaar. Een polsbloeddrukmeter heeft weer als voordeel, dat het makkelijker bij jezelf te bedienen is en je er geen manchet voor nodig hebt.

De bloeddrukmeter om de bovenarm heeft volgens studies de meest betrouwbare uitslag, omdat de bovenarm stabieler is en op de juiste hoogte (van het hart) zit. Om je het makkelijker te maken de juiste bloeddrukmeter te kiezen, heeft de Bloeddrukmeter Specialist de website handig ingedeeld in bloeddrukmeter manchet, bovenarmbloeddrukmeter en polsbloeddrukmeter.

Bestellen
Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan is bestellen heel eenvoudig. Betalen kan onder meer veilig en snel via iDeal en wij zorgen er vervolgens voor, dat je bestelling in 2 à 3 dagen bij je wordt thuis bezorgd. Bovendien nemen wij bij een bestelling van €75 of meer de bezorgkosten voor onze rekening!