Polsbloeddrukmeter

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Polsbloeddrukmeter kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Bloeddrukmeter Specialist! Zoals de naam als zegt is de polsbloeddrukmeter speciaal gemaakt voor het opmeten van de bloeddruk via de pols. Bij het meten van de bloeddruk via een polsbloeddrukmeter is het belangrijk dat de hand op het hart wordt gelegd. Een polsbloeddrukmeter kan soms minder nauwkeurig zijn dan een bovenarmbloeddrukmeter omdat een polsbloeddrukmeter heftiger reageert op bewegingen. Daarentegen is een polsbloeddrukmeter wel makkelijker in gebruik dan een bovenarmbloeddrukmeter. Beslis welke bloeddrukmeter het beste bij u past. Bekijk hier het aanbod polsbloeddrukmeters van de Bloeddrukmeter Specialist.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AEG BMG 5610 - Handbloeddrukmeter
  Eenvoudig in gebruik - Weergave van datum en tijd - Pulssnelheid meting - Bovendrukmeting..
  € 26,95
 • Beurer BC08 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische bloeddruk en polsmeting via de pols 2 x 50 geheugenplaatsen Waarschuwt voor hartritme stoornis (Arrhytmie herkenning) WHO classificatie indicator Voor polsomvang 13,5 cm-22 cm Datum en tijdsaanduiding/ automatische uitschakelfunctie Low batterij indicator Error signaal Opbergbox Incl..
  € 33,95
 • Beurer BC16 Pols Bloeddrukmeter
  Bloeddrukmeter Volautomatische meting in polsband Polsmeting 50 geheugenplaatsen Datum-/tijdaanduiding ..
  € 35,95
 • Beurer BC19 Pols Bloeddrukmeter
  Polsbloeddrukmeter met geintegreerde spraakfuncties (Taal: D-GB-F-E-RUS) Regelbare geluidssterkte en uitschakelbaar Berekening van de laatste 3 metingen Gekleurd LED scherm met WHO schaal Groot en makkelijk afleesbaar display Memory 2 x60 Waarschuwt voor hartritme stoornis (Arrhytmie herkenning) WHO..
  € 40,95
 • Beurer BC20 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische bloeddruk en polsmeting via de pols Geeft gemiddelden van alle bewaarde metingen Makkelijk af te lezen display 60 Geheugenplaatsen Polsmanchet voor polsomvang 12,5 – 20,5 cm Datum en tijd/ automatische uitschakeling Signaal bij gebruikersfout Automatische druk voorkeuze en luchtuit..
  € 55,95
 • Beurer BC30 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische meting aan de pols Groot, eenvoudig leesbaar LCD-display Weergave van systeemfouten WHO-classificatie Aritmiedetectie Medisch product Voor polsomtrek van 13,5 - 19,5 cm Functie voor automatisch uitschakelen Indicator voor batterij vervangen..
  € 29,95
 • Beurer BC31 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische meting aan de pols Groot, eenvoudig leesbaar LCD-display Weergave van systeemfouten WHO-classificatie Aritmiedetectie Medisch product Voor polsomtrek van 14 - 19,5 cm Functie voor automatisch uitschakelen Indicator voor batterij vervangen Geheugenplaatsen 60 Datum en tijd..
  € 26,95
 • Beurer BC32 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische polsbloeddrukmeter 60 geheugenplaatsen per persoon Wordt gebruiksklaar geleverd Voor polsomtrek 13,5 - 19,5 cm Geeft gemiddelden aan per week..
  € 27,95
 • Beurer BC44 Pols Bloeddrukmeter
  Bloeddrukmeter Volautomatische meting in polsband Polsmeting ..
  € 41,95
 • Beurer BC50 Pols Bloeddrukmeter
  Volautomatische meting van bloeddruk en hartslag aan de pols XL-display 56 x 54 mm Weergave van het gemiddelde van alle opgeslagen meetwaarden en de bloeddruk 's ochtends en 's avonds van de afgelopen 7 dagen 2 x 60 geheugenplaatsen Weergave van systeemfouten Indicator voor batterij vervangen Automa..
  € 47,95
 • Beurer BC58 Pols Bloeddrukmeter
  Volledig automatische meting aan de pols Touch Screen Display WHO-classificatie en aritmiedetectie 2 x 60 geheugenplaatsen Gemiddelde berekening Grote, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm Tijd en datum Voor de pols omtrek van 14 tot 19,5 cm Signalering van bedieningsfouten Vervang de batterij-indicat..
  € 39,95
 • Beurer BC60 Pols Bloeddrukmeter
  Bloeddrukmeter Volautomatische meting in polsband Polsmeting 60 geheugenplaatsen Datum-/tijdaanduiding..
  € 61,95